Hyvä HUSin jäsen

Kevät on jo täällä ja sää vaihtelevaa. Monet ovat jo silti aloittaneet työt telakalla ja jotkut ovat jo tehneet ensimmäinen venematkansa. Viime vuonna Regattaa ei järjestetty ymmärtävistä syistä. Tänä vuonna se ehkä onnistuu, kun monet ovat jo saaneet ensimmäisen rokotuksen sekä sitten vielä muut turvaohjeet. Silloin toimitsijoilla riittänee töitä. Omat purjehdukset järjestetään myös ja niihin toivomme monia venekuntia mukaan.

Joulukuussa 2020 saimme vihreän valon Vaasan hallinto-oikeudesta koskien seuran laitureita. Valitettavasti jätettiin taas uusi valitus, mutta Korkein hallinto-oikeus päättää ottavatko valituksen käsittelyyn, ja jollei, niin Vaasan hallinto-oikeuden päätös jää voimaan. Jää nähtäväksi.

Haluamme kiittää kaikkia, jotka kerta toisensa jälkeen tekevät arvokasta työtä seuran hyväksi. Kuten kaikki tiedämme niin mikään ei toimisi ilman teidän kaikkien arvokasta apua. Olisi myös toivottavaa ja tervetullutta saada hieman nuorempiakin mukaan, koska aktiivisien keski-ikä on jo sen verran korkea. Aina kannattaa kysyä!

Toivotamme kaikille hyvää veneilykautta 2021

Hallituksen puolesta

Kommodori Johan Berglund