Terveisiä talvisäilytyspaikan haltijoilIe!

 

No niin, vuosi on taas vaihtunut ja kevään odotus on alkanut.

Siinä kevään ja kesän odotuksen ohellahan alkaa taas veneiden kesäksi toimintakuntoon saattaminen, joten telakallakin pian alkanee taas puuhastelu.

Jokaisellahan lieneekin muistissa, että MITÄÄN sähkölaitteita, kuten esim. lämmittimiä ja akkulatureita ei saa jättää toimintaan kytketyiksi ilman paikalla tapahtuvaa valvontaa.

Myös kuumailmapuhaltimen käyttö vaatii erityistä harkintaa ja valvontaa, että ei jätä jälkeensä mitään kytevää, joka voi aiheuttaa suuremmat savut.

Hyviin tapoihinhan myös kuuluu, ettei pudottele käytettyjä pensseleitä, maalipurkkeja ja muuta käytöstä poistettua romua työkohteensa ympäristöön, vaikka ei niitä enää tarvitsekaan, vaan kuljettaa ne niille tarkoitettuihin jätelaatikoihin. Ei tietenkään ole kiellettyä toimittaa alueella näkemiäsi, jonkun holtittomankin jättämiä / pudottamia roskia niille tarkoitettuun oikeaan paikkaan. Sehän on jopa oikein ja kohtuullista. Siten jokainen jäsen voi vaikuttaa alueen siisteyteen.

Mutta, kun lumityöt taas vähenevät ja päivän valoisa aika pitenee, toivotan kaikille työn iloa harrastuksen parissa myös telakalla.En muuten ole kuullut, että milloinkaan olisi ketään, joka haluaa osallistua laituri- ym talkoisiin, käännytetty takaisin kotitoimiin.

Hyvää veneilykesää!